perjantai 7. toukokuuta 2021

Maailmaa kaunistamassa - harjoittelujakson aloitus

Valloittavia uusia ihmistuttavuuksia, ihailtavaa ammattitaitoa, estetiikkaa, visualisointia, kauniita esineitä, erilaisia ihastuttavia koteja, aikatauluttamista, kilometrejä, sopivaa kiirettä ja vaihtelevia projekteja - voiko ensimmäiseltä työssäoppimisviikolta toivoa enemmän? 

Remonttikohteen stailaus.

Suuri ilo ja kunnia on ollut työskennellä Bo LKV:ssä Laura Nygårdin stailausopissa. Alku aina hankalaa - paitsi tässä tapauksessa. Hyvin organisoituun ja hyvän ilmapiirin omaavaan työyhteisöön on harjoittelijankin helppo hypätä. Kun talo on täynnä ystävällismielisiä ja auttavaista ammattilaisia, ovat harjoittelijan oppimisolosuhteet suorastaan erinomaiset. Suurimmat kiitokset ensimmäisestä harjoitteluviikosta menevät Lauralle, jonka visualisointi- ja organisointikykyä ei voi olla ihailematta. Yritän oppia tältä hyväntuuliselta, pitkäpinnaiselta, rautaiselta alan ammattilaiselta mahdollisimman paljon tämän harjoittelujakson aikana. Ansaittua kunniaa täytyy myös jakaa uskomattoman taitaville valokuvaajille, jotka nappaavat upeita kuvia mahdottomistakin kuvakulmista. 

Etukäteen olin toivonut työssäoppimisjaksolta uusia taitoja, sisustusalan osaamisen ja tietämyksen karttumista, vähän haasteitakin, innostavaa ilmapiiriä ja ennen kaikkea sisustamisen maailmaan uppoutumista. Kaikki toiveeni ovat hyvää vauhtia toteutumassa. Kaikkea viikossa oppimaani on mahdoton kiteyttää, mutta päällimmäisenä mielessäni ovat opit kuvakulmista, kontrasteista, detaljien ja sävyjen, laadukkaiden materiaalien sekä valon merkityksestä. Tässä kohtaa voi todeta, että onneksi harjoittelujakso on vasta ihan alussa. Innolla odotan ja ensi viikon stailausprojekteja. 

Stailattavia kohteita on pääsääntöisesti kaksi päivässä. Ohessa pieni kurkistus ensimmäisen viikon kahteen stailauskohteeseen. Remonttikohteen stailaus on Laura Nygårdin käsialaa, minun avustamana. Makuuhuoneen stailaus on omani. Nämä kauniit stailauskuvat otti valokuvaaja Joonas Leppäviita. 


Kaksion makuuhuoneen stailaus.

Lisää kauneutta luvassa ensi viikolla! 🌸

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maailma tarvitsee sisustussuunnittelijaa?

Suunnittelija - pelastava enkeli?  Pohdin tässä sisustussuunnittelun tarpeellisuutta muutaman esimerkkinäkökulman avulla. Sisustussuunnitelm...