maanantai 7. kesäkuuta 2021

Valoa ja vehreyttä sisustukseen

Miten aika rientääkään, kun on töitä. Stailaajilla riittää kiirettä, kun ihmiset vaihtavat koteja ja ostavat mökkejä. Kesäkin tuli tänä vuonna aivan varkain. Kesä tuli myös kotien puutarhoihin ja pihamaille. Stailaajan ja kuvaajan onni on ihana luonnonvalo ja ympäröivä vehreys. Kuviin saa poimittua vehreyttä pihamaalta ja ikkunasta avautuva vehreys on monesti kuin taulu. Huoneen ilme piristyy sisään tulvivasta valosta ja kesän kukkasista sekä vihreistä oksista. Valosta ei todellakaan ole pulaa, joskus näin kesäkuulla valoa voi olla jopa hieman liikaa. Paljastavaan kirkkaaseen valoon sisustuksiin tekee mieli valita vaaleat ja luonnonläheiset sävyt, kuten oheisissa kohteissa. 

Kompakti ja toimiva keittiö. 

Neljännellä harjoitteluviikolla kiirettä piisasi ja stailaus- sekä kalustuskohteita oli runsaasti. Taas päästiin vierailemaan ihaniin koteihin ja mökkeihinkin. Saimme kantaa kalusteita kesäkuun helteissä ja ja stailata ihania mökkikohteita kauniiden järvien rannoilta ja maisemateiden varsilta. Ohessa muutama kuva eräästä kaupunkikohteesta. Tämä soma remontoitu yksiö olisi oiva vaikkapa opiskelijalle. Keittiön välitilan laatat ihastuttivat erityisesti. Tämän keittiön stailaus on omani. Kuvista kunnia Lasse Pääskylle. Opit alkavat mennä perille. Kiitos niistä Lauralle. 

Välitilan stailaus ja ihanat laatat!

Toisinaan kalustuskohde voi olla suuri ja ajatusta sekä energiaa vaativa. Väsymys ei haittaa jos lopputulos on mieleinen. Toisinaan stailaus vaatii enemmän viilaamista ja toisinaan kalusteet ja tavarat löytävät paikoilleen kuin itsestään. Kalusteiden ja tavaroiden optimaalinen paikka löytyy usein vasta kameran linssin läpi. Alla muutamia kuvia isommasta kalustuskohteesta, jossa oli sekä haastetta että helppoutta. Ylimmät kaksi ovat omia stailauksiani ja alimmat Laura Nygårdin käsialaa. Kuvista vastasi taas luottokuvaaja Lasse Pääsky. 

Lukunurkkauksen kiva tunnelma.

Takkahuoneen oleskelualuetta.

Ihana työpiste! Ihana valo!

Kaunis ruokailutila ja kaunis näkymä luontoon.





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maailma tarvitsee sisustussuunnittelijaa?

Suunnittelija - pelastava enkeli?  Pohdin tässä sisustussuunnittelun tarpeellisuutta muutaman esimerkkinäkökulman avulla. Sisustussuunnitelm...